MOJA BABUSNICA
Tuesday, 2018-12-18, 11:36 PM
Login forma
CAT
podeli
ANKETA
Rate my site
Total of answers: 5
Statistika
Pretrazi
Prijatelji
 • Create a free website
 • Online Desktop
 • Free Online Games
 • Video Tutorials
 • All HTML Tags
 • Browser Kits


 • Welcome Guest | RSS
  12 tajni srećnih ljubavi - MOJA BABUSNICA- Forum
  [ Nova poruka · Clanovi · pravila na forumu · Trazi · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
  MOJA BABUSNICA- Forum » MEDJULJUDSKI ODNOSI » SAMO ZA ZENE » 12 tajni srećnih ljubavi
  12 tajni srećnih ljubavi
  ADMINDate: Monday, 2011-05-02, 7:00 PM | Message # 1
  Major general
  Group: Administrators
  Poruka: 346
  Reputation: 0
  Status: Offline
  Oduvek ste se divili skladnim parovima koji sjajno funkcionišu, ali niste uspeli da otkrijete tajnu uspešne veze? Evo korisnih saveta uz pomoć kojih možete da osvežite, produbite i poboljšate vašu vezu.

  Pola sata osame

  Bez kvalitetno provedenog vremena udvoje vaša veza neće opstati. Svako veče odvojite najmanje pola sata za razgovor, grljenje ili ležanje u tišini. Ako vas dnevne obaveze sprečavaju u tome, jednom mesečno idite negde samo vas dvoje.

  Ne gušite ga

  Održavajte ravnotežu između potrebe za njim i želje da budete nezavisni. Pokazujte partneru koliko vam je potreban, ali nemojte mu se „kačiti o vrat“, jer će imati utisak da je uhvaćen u zamku.

  Navedite ga da vam se divi

  Ne čekajte komplimente, već recite nešto lepo o sebi i diskretno zatražite od njega da se složi sa tim. Na kraju će početi da primećuje koliko ste lepi ili kako ste se doterali i da vam spontano udeljuje komplimente.

  Pokažite šta vam prija

  Kada ste u krevetu, ne libite se da mu kažete i pokažete sve što vam prija. Teško da će vas dovesti do orgazma ako mu vi ne pomognete. Ne stidite se jer time nećete ništa postići. Postaćete frustrirani, a to nije dobro za vezu.

  Hvalite ga

  I muškarcima prijaju komplimenti, pogledi puni divljenja i poneki zaljubljeni osmeh. Pružite mu to i videćete da će se to pozitivno odraziti na vašu vezu. Biće bolje raspoložen, pa će se to preneti i na vas.

  Zanemarite sitnice

  Ženama često nakon izvesnog vremena počinju da smetaju sitnice koje kod svog partnera u početku nisu ni primećivale ili su ih čak i privlačile. Kad prođe zanos, naučite da ga volite sa svim manama i vrlinama.

  Ne prikrivajte nezadovoljstvo

  Prikriveno nezadovoljstvo truje svaku vezu. Zato, ako vam nešto smeta, recite to odmah. Ne odlažite razgovor za sutra, jer će na kraju iz vas pokuljati bujica besa. U afektu ćete sigurno izgovoriti i nešto što ne mislite, zbog čega ćete posle žaliti.

  Ne gunđajte mu

  Kažnjavanje i kritikovanje ničemu ne vodi. Mnogo je bolje da ga pohvalite kada uradi nešto dobro. Umesto da mu gunđate svaki put kada zaboravi da stavi svoju čašu u sudoperu ili da odnese prljav veš u kupatilo, pohvalite ga svaki put kada učini nešto korisno.

  Probudite strast

  Ne dozvolite da vaš seksualni život zamre. Čim primetite da „više nije kao nekad“, zapitajte se zašto je tako i odmah preduzmite nešto da ponovo oživite strast. Pobedite stres, umor i neraspoloženje i stvorite romantičan ugođaj koji će vam pomoći da opet bude kao nekad.

  Pustite ga da se osami

  Imajte na umu da i muškarce ponekad mogu da ophrvaju veoma jake emocije. Na sreću, oni se znatno brže vraćaju u normalu. Ako je ljut, tužan ili zabrinut, biće mu dovoljno pola sata samovanja da se povrati i bude onaj stari.

  Jedna svađa, pet poljubaca

  Prema najnovijim istraživanjima psihologa, za brisanje jednog negativnog iskustva potrebno je pet pozitivnih. Zato, posle svake grube reči izgovorite pet komplimenata i posle svake svađe se pet puta nežno zagrlite. Nikada ne odlazite u krevet bez poljupca zato što ste se prethodno posvađali.

  Ne inatite se

  Naučite da pregovarate i da pravite ustupke. Možda ste u detinjstvu navikli da vam svi popuštaju i da sve mora da bude po vašem, ali u vezi stvari ne funkcionišu tako. Pregovarajte oko svega do čega vam je istinski stalo i popustite čak iako ste u pravu.

  Izvor:Žena

   
  MOJA BABUSNICA- Forum » MEDJULJUDSKI ODNOSI » SAMO ZA ZENE » 12 tajni srećnih ljubavi
  • Page 1 of 1
  • 1
  Search:

  Make a free website with uCoz Copyright MyCorp © 2018