MOJA BABUSNICA
Thursday, 2018-06-21, 1:41 PM
Login forma
CAT
podeli
ANKETA
Rate my site
Total of answers: 5
Statistika
Pretrazi
Prijatelji
 • Create a free website
 • Online Desktop
 • Free Online Games
 • Video Tutorials
 • All HTML Tags
 • Browser Kits


 • Welcome Guest | RSS
  Pronađite njegove najvrelije tačke - MOJA BABUSNICA- Forum
  [ Nova poruka · Clanovi · pravila na forumu · Trazi · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
  MOJA BABUSNICA- Forum » MEDJULJUDSKI ODNOSI » SAMO ZA ZENE » Pronađite njegove najvrelije tačke
  Pronađite njegove najvrelije tačke
  ADMINDate: Monday, 2011-05-02, 6:41 PM | Message # 1
  Major general
  Group: Administrators
  Poruka: 346
  Reputation: 0
  Status: Offline
  Muška seksualnost je kao vatra, lako se zapali, ali se isto tako lako i ugasi, jer muškarci brzo ejakuliraju. Pronađite izvore zadovoljstva na njegovom telu, što će vam pomoći da uskladite seksualnu energiju i postignete dublji i kvalitetniji ljubavni odnos.

  I muške bradavice su osetljive

  Reakcija na stimulaciju bradavica kod muškaraca je individualna, ali ta zona kod muškaraca znatno je manje osetljivija nego kod žena, što je dovelo do pogrešnog tumačenja da muške grudi nisu uopšte osetljive. Mnogi muškarci tvrde da su im bradavice veoma osetljive i da njihovo stimulisanje vrlo lako dovodi do erekcije. Spiralnim kretanjem oko grudi u sve manjim krugovima povlačite energiju ka bradavicama. Ako protrljate palac i kažiprst pre nego što dodirnete njegove bradavice, stvorićete či, što će pojačati stimulaciju. Kako je i jezik izvanredan provodnik čija, nema boljeg načina za započinjanje seksualne igre.

  Pređite odmah na stvar

  Ako žena želi da rasplamsa strasti u muškarcu, treba da počne od muškarčevih genitalija i da ih dodiruje nežno, da polako raspaljuje njegovu vatru. Milovanjem izvlačite seksualnu energiju iz njegovih genitalija i usmeravajte je duž njegovih ruku i nogu, naviše duž njegovog torza ka glavi. Tako ćete mu omogućiti bolju kontrolu nad uzbuđenjem i ejakulacijom i pomoći mu da doživi orgazam celim telom.

  Stimulacija testisa

  Kod većine muškaraca testisi su veoma osetljivi, zato ih dodirujte najblaže što možete. Stimulišite ih blagim milovanjem vrhovima prstiju ili noktiju. Neki muškarci uživaju u povlačenju kože mošnica, a sigurno ćete ih obradovati ako im palcem i kažiprstom blago povučete testise prema dole. Ako želite da muškarac bude dovoljno čvrst da izvrši penetraciju, možete stimulisati direktno vrh njegovog polnog organa, jer to je najosetljiviji deo anatomije muškarc.

  Kako da ga milujete

  Sredstvo za podmazivanje na bazi ulja ili vode neophodno je za milovanje muških genitalija. Dok žena sama proizvodi sopstvenu tečnost, muškarac u potpunosti zavisi od spoljašnjeg podmazivanja. Imajte na umu da sredstva za podmazivanje mogu oštetiti kondome i dijafragme. Ako koristite ova zaštitna sredstva, odaberite neko sredstvo za podmazivanje na bazi vode. Žena treba da se trudi da njeni pokreti pri milovanju penisa budu blagi i ujednačeni. Pritisak i brzinu nikada ne smete menjati kada pokreti krenu u suprotnom pravcu.

  Održavanje erekcije

  Kada je partner u pasivnom položaju, leži na leđima, sila gravitacije otežava održavanje erekcije, jer tada krv otiče. Ako muškarac ima problema sa održavanjem erekcije, najbolje je da ne leži na leđima, jer će mu tako sila teže pomoći da krv teče u njegov polni organ, a ne iz njega. Položaji koji pomažu održavanju erekcije su stojeći, sedeći i klečeći.

  Izvor:Žena

   
  MOJA BABUSNICA- Forum » MEDJULJUDSKI ODNOSI » SAMO ZA ZENE » Pronađite njegove najvrelije tačke
  • Page 1 of 1
  • 1
  Search:

  Make a free website with uCoz Copyright MyCorp © 2018