MOJA BABUSNICA
Friday, 2024-04-19, 4:55 AM
Login forma
CAT
podeli
ANKETA
Rate my site
Total of answers: 5
Statistika
Pretrazi
Prijatelji
  • Create a free website
  • Online Desktop
  • Free Online Games
  • Video Tutorials
  • All HTML Tags
  • Browser Kits


  • Welcome Guest | RSS
    Koji parfem u kojoj prilici? - MOJA BABUSNICA- Forum
    [ Nova poruka · Clanovi · pravila na forumu · Trazi · RSS ]
    • Page 1 of 1
    • 1
    MOJA BABUSNICA- Forum » MEDJULJUDSKI ODNOSI » SAMO ZA ZENE » Koji parfem u kojoj prilici?
    Koji parfem u kojoj prilici?
    ADMINDate: Monday, 2011-05-02, 6:03 PM | Message # 1
    Major general
    Group: Administrators
    Poruka: 346
    Reputation: 0
    Status: Offline
    Naučite kako da odaberete miris koji će vam odgovarati u svakoj situaciji

    Pravi parfem za pravu priliku

    Iako nije vidljiv kada ga upotrebite, parfem je jedan od glavnih modnih dodataka. Trebalo bi da znate da svaki parfem traži određenu priliku. Mi smo vam u ovom broju pripremili vodič za odabir parfema koji će vam pomoći da uvek izaberete onaj pravi za odgovarajuću priliku.

    Parfem za posao

    Mirisna nota koju imate na sebi tokom radnog dana utiče na to kako će vas kolege doživljavati. I ovde postoje neka pravila. Ukoliko imate intervju za posao, odlučite se za parfem čija je nota čista i prijatna, znači ne prejaka niti senzualna. S obzirom na to je svaki posao različit, i parfemi koje bi trebalo da odaberete su različiti. Pa, ukoliko radite u banci, dobar izbor bi bio „šanel kristal“ ili „anik gotal eu dhadrijan“.

    Ako ste u čestom kontaktu sa ljudima, trebalo bi da koristite mirise koji nisu jaki, kao što je „ivi splaš“ od Marka Džejkobsa, ili Versačeov „brajt kristal“.

    Ako se bavite kreativnim poslom, probajte nešto moderno, ali izbegavajte bogate i teške arome. Dobar izbor je „Jelisaveta“, najnoviji parfem princeze Jelisavete Karađorđević. A ukoliko ste šef, onda vam je definitivno potrebna aroma koja će pokazati da ste autoritet, dakle nešto veoma aromatično, „d one“, najnoviji parfem Dolče i Gabane, ili Sislijev „de lune“.

    Kada neki parfem koristite jako dugo, prestajete da ga osećate istim intenzitetom, pa ga na kožu nanosite u većoj količini nego uobičajeno. Da biste ovo izbegli, probajte da pronađete dva parfema koja vam odgovaraju, a koja ćete menjati s vremena na vreme.

    Parfem za vikend

    Ako ste u depresivnom raspoloženju, izbegavajte parfeme koje koristite tokom nedelje. Tokom vikenda svi želimo da nosimo opuštenu odeću, da šetamo po kući bez šminke i da se osećamo rasterećeno. Upravo iz tog razloga naprskajte se parfemom koji ima aromu neke egzotične destinacije. To će vas podsetiti na odmor što će automatski opustiti vaše nervni sistem i ispuniti ga prijatnim osećanjima. Pretvorite svoje vikende u male odmore čak iako tokom vikenda morate da pravite veliko spremanje. Dobar izbor su „agrumi di sicilia“, i „san“ koji u sebi sadrže note limuna. Ovakav parfem će vas istog trenutka odvesti na italijansko primorje.

    Uvek možete da se odlučite i za parfeme koji će u vama probuditi uspomene iz detinjstva, što će vam svakako pomoći da se osetite opušteno i srećno.

    Parfem za raspoloženje

    Ukoliko ste neraspoloženi, parfem koji u sebi sadrži lavandu pomoći će vam da prebrodite težak dan, smiriće vas i poboljšati pamćenje. Možete da se odlučite za Anik Gotal „eu de lavande“.

    Ukoliko vam treba energetski podstrek, pravi izbor za to su citrusne note koje sadrži Klarinsov „eu dinamiset“. Ovaj parfem ima jak energetski efekat koji može da vam pomogne da razbistrite um za tili čas.

    A ukoliko ste depresivni ili nesrećni, onda odaberite parfem koji u sebi ima miris kokosa. Ovaj parfem je idealan za početak nedelje, naš izbor je „smajli“ ili „džo malun blu agava“ i „kakao“.

     
    MOJA BABUSNICA- Forum » MEDJULJUDSKI ODNOSI » SAMO ZA ZENE » Koji parfem u kojoj prilici?
    • Page 1 of 1
    • 1
    Search:

    Make a free website with uCoz Copyright MyCorp © 2024